Sztuka kulinarna w średniowieczu. 150 przepisów z Francji i Włoch Odile Redon, Francoise Sabban, Silvano Serventi MIROSŁAWA ŁĄTKOWSKA OFICYNA WYDAWNICZA VOLUMEN, 2023Stron: 329Dział: historia średniowieczaISBN: 9788364708695 Udostępnij Odile Redon, Francoise Sabban, Silvano Serventi MIROSŁAWA ŁĄTKOWSKA OFICYNA WYDAWNICZA VOLUMEN, 2023 Dział: historia średniowiecza Stron: 329 ISBN: 9788364708695 Książki wydane w ramach działu Walka o spadek po Mieszku III Starym (1202-1249) 54,91 zł Do koszyka Janusz II książę mazowiecki. Pretendent do tronu polskiego (1455-16 lutego 1495).Oprawa twarda 72,00 zł Do koszyka Rusowie w Konstantynopolu. U świętego Mamy 64,80 zł Do koszyka Żywot bardzo cudowny świętej Małgorzaty, córki króla Beli Czwartego 62,10 zł Do koszyka Świt państwa polskiego 41,40 zł Do koszyka Bolesław V Wstydliwy. Książę krakowski i sandomierski 1226-1279. Długie panowanie w trudnych czasach. Twardy 58,50 zł Do koszyka
Odile Redon, Francoise Sabban, Silvano Serventi
MIROSŁAWA ŁĄTKOWSKA OFICYNA WYDAWNICZA VOLUMEN, 2023
Dział: historia średniowiecza
Stron: 329
ISBN: 9788364708695