Smak i tożsamość Polska i niemiecka literatura kulinarna w XVII wieku Marta Sikorska Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2019Stron: 302Dział: historia nowożytnaISBN: 9788366104143 Udostępnij Marta Sikorska Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2019 Dział: historia nowożytna Stron: 302 ISBN: 9788366104143 Książki wydane w ramach działu Zwierzęta w polskich dworach i pałacach 34,20 zł Do koszyka Życie Józefa Balsamo, awanturnika, okultysty, alchemika, uzdrowiciela, wolnomularza i Wielkiego Kopty 46,80 zł Do koszyka Katalog druków cyrylickich XV–XVIII wieku w zbiorach Zakładu Narodowego im. Ossolińskich 41,40 zł Do koszyka Kłuszyn 1610. Rozważania o bitwie 45,00 zł Do koszyka Rejestr popisowy lekkozbrojnych pocztów dworzan konnych króla Zygmunta I Starego z lat 1518-1525 36,90 zł Do koszyka Jagiellonowie. Złoto i rdza 44,10 zł Do koszyka
Marta Sikorska
Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2019
Dział: historia nowożytna
Stron: 302
ISBN: 9788366104143