Kuchnia Bieszczadu. Czyli to, co jedli i pili Łemkowie i Bojkowie ponad 100 lat temu Krzysztof Antoniszak WYDAWNICTWO RUTHENUS RAFAŁ BARSKI, 2012Stron: 126Dział: historia regionalnaISBN: 9788375301656 Udostępnij Krzysztof Antoniszak WYDAWNICTWO RUTHENUS RAFAŁ BARSKI, 2012 Dział: historia regionalna Stron: 126 ISBN: 9788375301656 Książki wydane w ramach działu Kamienne kręgi w Polsce. Przewodnik praktyczny oraz ezoteryczny 57,60 zł Do koszyka Wyszukana Małopolska 71,10 zł Do koszyka Ślady. Łemkowszczyzna w relacjach mieszkańców 40,50 zł Do koszyka Józef Oppenheim. Przyjaciel Tatr i ludzi. Wyd. 2 33,30 zł Do koszyka Pora na wycieczkę. 108 najpiękniejszych punktów widokowych w Małopolsce 48,60 zł Do koszyka Laskowa: Dzieje wsi i gminy do 1989 roku 95,00 zł Do koszyka
Krzysztof Antoniszak
WYDAWNICTWO RUTHENUS RAFAŁ BARSKI, 2012
Dział: historia regionalna
Stron: 126
ISBN: 9788375301656