Kuchnia Bieszczadu. Czyli to, co jedli i pili Łemkowie i Bojkowie ponad 100 lat temu Krzysztof Antoniszak WYDAWNICTWO RUTHENUS RAFAŁ BARSKI, 2012Stron: 126Dział: historia regionalnaISBN: 9788375301656 Udostępnij Krzysztof Antoniszak WYDAWNICTWO RUTHENUS RAFAŁ BARSKI, 2012 Dział: historia regionalna Stron: 126 ISBN: 9788375301656 Książki wydane w ramach działu Z Oławy na angielski tron? Maria Klementyna Sobieska 43,20 zł Do koszyka Opowieści o Tenczynie 31,50 zł Do koszyka Intymna lokalność. O prywatnych ojczyznach pisarzy 30,60 zł Do koszyka Roztocze 127,80 zł Do koszyka Pribeh ztraceneho klastera. Blahoslavene Zdislavy 36,01 zł Do koszyka Płowdiw. Klucze do miasta 31,50 zł Do koszyka
Krzysztof Antoniszak
WYDAWNICTWO RUTHENUS RAFAŁ BARSKI, 2012
Dział: historia regionalna
Stron: 126
ISBN: 9788375301656